Zühlke Radio Suomen esittelyssä!

Zühlke Radio Suomen esittelyssä!

5.9.2016 Artisti 0

Zühlken esikoisalbumin kappale ”Huominen meidän on” soi nyt valtakunnallisesti Radio Suomessa!

YLE:n nettisivut kirjoittivat Zühlkestä viikon 33 levyuutuusksissa.

ZÜHLKE (ZUEHLKE)  Huominen meidän on 

Zühlke on määrätietoinen nainen. Sen hän todisti toteuttamalla unelmansa Mesenaatti -palvelun rahoituksella. Nyt 91:n mesenaatin taustatuella on ilmestynyt Zühlken minialbumi, jolta Radio Suomessa soi laulu Huominen meidän on.

Catarina Zühlke osallistui vuonna 2013 Suomen toistaiseksi viimeiseen Idols -kisaan, jossa hän kiri kalkkiviivoille. Vaikka voittoa ei tullut, olivat urahaaveet vantaalaisartistin osalta toteuttamista vaille valmiina. Catarina käyttää taiteilijanimenä sukunimeään Zühlke (kirjoitusmuodossa Zuehlke silloin, kun tekniset tiedostot eivät saksalaista yytä tunnista). Nimivalinta meni toisin kuin Zühlken omilla idoleilla, jotka taiteilevat tuttavallisesti etunimellään. Nimittäin Sia ja Adele.

Huominen meidän on -laulun säveltäjiä ovat Nalle Ahlstedt ja Jonas Genberg. Sanoittaja on Timo Oiva.”

Lue levyuutuudet esittely YLE:n nettisivuilta painamalla tästä.