Zühlke sijottui toiseksi Uuden Musiikin kilpailussa!

Zühlke sijottui toiseksi Uuden Musiikin kilpailussa!

31.1.2017 Artisti 0

Lauantaina 28.1.2017 Uuden Musiikin kilpailussa käyttiin kova kilpailu Suomen Euroviisuedustajan paikasta. Kilpailun voitti Norma John kappaleella ”Blackbird” ja Zühlke sijottui heti toiseksi kappaleellaan ”Perfect Villain”.

Zühlke kiittää Facebook-sivuillaan upeasta Uuden Musiikin kilpailusta:

”Valtavan suuri kiitos kaikesta upeasta tuesta, rakkaudesta ja kannustuksesta! Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista. Olen erittäin onnellinen ja ylpeä upeasta projektistamme ja hopeamitallistamme! Tämä upea projekti alkoi syksyllä 2016 ja olen matkani aikana saanut tutustua paljon uusiin ihaniin ihmisiin ja saanut uusia ystäviä! Team Zühlke on kasvanut ja tulevaisuus lupaa hyvää. Tästä on erittäin hyvä jatkaa!  Paljon onnea kilpailun voittajalle Norma John

Haluan erityisesti kiittää Uuden Musiikin Kilpailu (UMK), Yleisradio ja rakasta perhettäni! Ydintiimiäni: Nalle Ahlstedt, Alexandra Zühlke, Isa Hudd, Christian Ingebrigtsen, Silya, Marko Elovaara, Nea Prinsessa Yasmin Ollikainen
Upeita ja kilpailun mahdollistaneita sponsoreitani: SRT-Mainostekstiilit Oy , Salon da Costa, Ville Paul Paasimaa, Vivia Terävä, Sanna Huopainen, Jari Marvia, Vaara Media ja musiikkivideon ohjaajaa Tero Wolff, käsikirjoittaja Mayreth Wolff ja kuvaaja Kettunen Hannu. Kiitos kaikille teille ihan kaikille mukana olleille ja kanssakilpailijoille! ”

 

Kilpailussa oli mukana yhteensä kymmenen finalistia ja he sijoittuivat näin:

  1. Nora John: Blackbird (182p)
  2. Zühlke: Perfect Villain (145p)
  3. Emma: Circle of light (106p)
  4. My First Band: Paradise (97p)
  5. Günther & D’Sanz: Love your self (82p)
  6. Alva: Arrows (63p)
  7. Anni Saikku: Reach Out for the Sun (59p)
  8. Lauri Yrjölä: Helppo Elämä (58p)
  9. Club La Perse: My little world (50p)
  10. Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies : Caveman (18p)