Euriviisuklubi äänesti Team Perfect Villainin edustamaan Suomea OGAE Second Chance 2017 – kilpailuun!

Euriviisuklubi äänesti Team Perfect Villainin edustamaan Suomea OGAE Second Chance 2017 – kilpailuun!

28.3.2017 Artisti 0

Zühlke ja kappale Perfect Villain edustaa Suomea tämänvuotisessa OGAE Second Chance 2017 -kilpailussa. Suomen Euroviisuklubin jäsenten äänestyksessä Zühlke voitti äärimmäisen täpärästi, vain yhdellä pisteellä toiseksi sijoittuneen Emman esittämän Circle of Light -kappaleen. Kolmanneksi sijoittui My First Band kappaleella Paradise. Zühlken sävelmän ovat tehneet Nalle Ahlstedt, Christian Ingebrigtsen, Silje Nymoen. Zühlke puolustaa Suomen värejä myöhemmin tänä vuonna pidettävässä OGAE Second Chance -kilpailussa, jota isännöi tällä kertaa Puolan euroviisuklubi.” (Euroviisuklubi.fi, 27.3.2017)

Lue koko uutinen TÄÄLTÄ!