Zühlke

Catharina Zühlke, artistinimeltään ZÜHLKE, kutsuttiin vuoden 2013 Idols kilpailuun, jossa hän sijoittui viidennelle sijalle. Zühlke solmi keväällä 2016 levytyssopimuksen D8 Music:in kanssa ja julkaisi pian sen jälkeen omaa artistinimeään kantavan miniesikoisalbuminsa. Esikoisalbumi sai valtakunnallista radiosoittoa ja albumin kappale ”Huominen meidän on” vakiintui YLE Radio Suomen kestohitiksi.

Vuonna 2017 artisti osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun kappaleellaan Perfect Villain (Nalle Ahlstedt, Christian Ingebrigtsen, Silje Nymoen). Kappale sijoittui kilpailussa hopeasijalle. OGAE Suomen Euroviisuklubi äänesti Perfect Villain-kappaleen Suomen edustajaksi OGAE Second Chance 2017 – kappalekilpailuun. Uuden Musiikin Kilpailun myötä artisti on saanut näkyvyyttä myös ulkomailta ja artistin kappaleita on soitettu radioissa Suomen lisäksi mm: Ruotsissa, Englannissa, Saksassa ja Hollannissa.

Uuden Musiikin Kilpailun jälkeen ZÜHLKE on julkaissut englanninkielisiä kappaleita. Kappaleet on saaneet yli 2 Miljoonaa stremia Spotifyssa ja on kuunneltavissa lukuisilta kansainvälisiltä soittolistoilta. ZÜHLKEN viimeisin single Die again saavutti yli 10 viikkoa YLE Suomen ”Hitit ojoon”-listalla.

 

 netisivutzuhlke